phone_in_talk Contactați-ne: +39 324 787 3821

Saltea SomNeo Lux

Salteaua Lux combină funcționalitatea ergonomică și confortul. Cele două laturi „Iarnă / Vară” vă permit să alegeți confortul pe care îl preferați: partea „Iarna”, cu un strat de poliuretan de înaltă densitate care oferă un suport mai bun și o acumulare mai mare de căldură decât partea „vară”, care este mai mult poros, dar mai ferm. Salteaua este ventilată prin orificiile de ventilare și are un înveliș din țesătură Jacquard de înaltă calitate, care o protejează de daune și este ușor de curățat.

106,56 MDL
cu TVA
Dimensiuni

 

Data sheet

Înălțimea saltelei terminată:
23,5 cm
Rezistență la greutate:
130 kg
Fermitate:
medie

Specific References

Husă exterioară: acoperă salteaua și este partea cea mai în contact cu corpul, deci este esențial să fie de bună calitate. Țesăturile care îl alcătuiesc pot fi țesături naturale precum bumbacul, mătasea, bambusul sau poliesterul sau țesături tehnice mai avansate precum argintul din fibră de argint. Chiar și proprietățile și caracteristicile acestor țesături pot fi foarte diferite unele de altele, unele dintre aceste țesături suferă tratamente care le fac antimicrobiene, antistatice, anti-miros, anti-acarian. Capacul are de obicei un fermoar perimetral central, ceea ce îl face detașabil și ușor de spălat la mașină. Temperatura de spălare a articolului de îmbrăcăminte depinde de materialul din care este fabricat.

Căptușeala: este alcătuită din vată și are o înălțime de unu / doi centimetri. În funcție de materialele utilizate, căptușeala poate schimba rigiditatea totală a saltelei. Țesăturile din care este fabricat pot fi de origine naturală precum bumbacul, lâna, inul, mătasea, aloe sau putem găsi poliester sau țesături tehnice precum argintul în fibră de argint. Pentru saltelele care au o parte de vară și una de iarnă, materialele utilizate se schimbă în funcție de lateral. Găsim țesături hipoalergenice, cu capacitate de reglare termică, hidrofobă, anti-acarian.

Strat de absorbție a șocurilor: este un strat de poliuretan sau latex. Cu cât este mai mare, cu atât este mai mare confortul oferit de saltea și unele saltele au și mai multe straturi.

Strat izolator: izolează arcurile și distribuie greutățile; de obicei este format din straturi de fetru.

Sistemul arcului: structura formată din arcuri.

Benzi laterale: închideți sistemul de arc și întăriți marginea saltelei de-a lungul întregului său perimetru. De obicei din spumă poliuretanică sau alte materiale cu armături de oțel.