phone_in_talk Contactați-ne: +39 324 787 3821

Saltea SomNeo Flex

Salteaua Flex este echipată cu arcuri de buzunar individuale, aceste arcuri sunt înfășurate individual în buzunare din țesătură și nu sunt atașate direct unele de altele, permițându-le să se deplaseze independent. Prin urmare, dacă salteaua este utilizată de două persoane în același timp, această tehnologie permite mișcarea să fie transmisă doar pe zona ocupată de persoană și să se adapteze la contururile corpului. Porozitatea ridicată a țesăturii exterioare tricotate asigură un flux de aer mai intens, facilitând astfel îndepărtarea umezelii.

188,52 MDL
cu TVA
Dimensiuni

 

Data sheet

Înălțimea saltelei terminată:
23 cm
Capac de spălat la mașină la:
30°C
Rezistență la greutate:
120 kg
Fermitate:
moale

Specific References

Husă exterioară: acoperă salteaua și este partea cea mai în contact cu corpul, deci este esențial să fie de bună calitate. Țesăturile care îl alcătuiesc pot fi țesături naturale precum bumbacul, mătasea, bambusul sau poliesterul sau țesături tehnice mai avansate precum argintul din fibră de argint. Chiar și proprietățile și caracteristicile acestor țesături pot fi foarte diferite unele de altele, unele dintre aceste țesături suferă tratamente care le fac antimicrobiene, antistatice, anti-miros, anti-acarian. Capacul are de obicei un fermoar perimetral central, ceea ce îl face detașabil și ușor de spălat la mașină. Temperatura de spălare a articolului de îmbrăcăminte depinde de materialul din care este fabricat.

Căptușeala: este alcătuită din vată și are o înălțime de unu / doi centimetri. În funcție de materialele utilizate, căptușeala poate schimba rigiditatea totală a saltelei. Țesăturile din care este fabricat pot fi de origine naturală precum bumbacul, lâna, inul, mătasea, aloe sau putem găsi poliester sau țesături tehnice precum argintul în fibră de argint. Pentru saltelele care au o parte de vară și una de iarnă, materialele utilizate se schimbă în funcție de lateral. Găsim țesături hipoalergenice, cu capacitate de reglare termică, hidrofobă, anti-acarian.

Strat de absorbție a șocurilor: este un strat de poliuretan sau latex. Cu cât este mai mare, cu atât este mai mare confortul oferit de saltea și unele saltele au și mai multe straturi.

Strat izolator: izolează arcurile și distribuie greutățile; de obicei este format din straturi de fetru.

Sistemul arcului: structura formată din arcuri.

Benzi laterale: închideți sistemul de arc și întăriți marginea saltelei de-a lungul întregului său perimetru. De obicei din spumă poliuretanică sau alte materiale cu armături de oțel.