phone_in_talk Contactați-ne: +39 324 787 3821

Despre

                               

În această eră agitată în care ritmul rapid de muncă, angajamentele familiale, viața de zi cu zi consumă multă energie, alegerea unei saltele bune care să vă permită odihna și nu doar somnul a devenit esențială.

SomNeo este numele de marcă pentru saltelele produse de fabrica de mobilă „Ambianta” din Chișinău. Din 1999 compania produce mobilier din melamină PAL și MDF, pentru uz casnic.

Saltelele SomNeo Acestea combină cu succes cerințele ergonomice cu confortul, iar utilizarea arcurilor cu rigiditate crescută asigură condiții maxime de utilizare. Cele 8 modele de saltele SomNeo sunt concepute pentru a satisface toate cerințele de duritate, structură, rigiditate, înălțime, confort, dar și pentru aspectul estetic.

Liniile de producție „Ambianta” sunt echipate cu utilaje și echipamente de ultimă generație, majoritatea de origine germană și italiană (HOLZMA, HOMAG, WEEKE, VITAP, BIESSE).

Sistemul de management al calității „Ambianta” îndeplinește cerințele standardului internațional de calitate ISO 9001: 2015, iar produsele sunt echipate cu certificate de conformitate.

Produsele „Ambianta” sunt fabricate în Republica Moldova și sunt comercializate în mai multe țări ale Uniunii Europene, inclusiv în România, Regatul Unit și Germania.

Toate produsele pe care le veți găsi în catalogul nostru sunt fabricate și ambalate de personal înalt calificat.

Toate saltelele noastre sunt asamblate cu materiale de la companii certificate, fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate.