phone_in_talk Contactați-ne: +39 324 787 3821

Informații despre mărci comerciale

Siglele și mărcile comerciale de pe acest site sunt proprietatea SomNeo și pot fi utilizate pe alte site-uri web numai cu acordul prealabil scris al SomNeo. Toate drepturile rezervate.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului este deținut de SomNeo și nu poate fi utilizat sau reprodus fără o autorizare prealabilă scrisă.

Utilizări permise

Toate materialele de pe site au o funcție pur informativă și promoțională. În absența consimțământului scris de la SomNeo, acestea pot fi descărcate și tipărite numai pentru uz personal și nu în scopuri comerciale.

Confidențialitate

Orice informație personală furnizată de utilizatori este protejată în conformitate cu decretul legislativ nr. 196/2003. Cei care intenționează să-și acceseze datele, să le modifice sau să le șteargă le pot solicita prin e-mail la info@toatamobila.md, specificând „confidențialitate” în subiectul mesajului.

Limitare a răspunderii

Culorile produselor, așa cum sunt reprezentate pe site, pot să nu corespundă exact cu cele reale. SomNeo își declină orice răspundere care ar putea decurge din alegerea produselor pe baza exclusiv a imaginilor și descrierilor de pe site.

Informațiile de pe site sunt furnizate cu bună-credință și SomNeo se angajează să le mențină corecte și actualizate. SomNeo își declină orice responsabilitate, directă sau indirectă, pentru daunele de orice natură rezultate din utilizarea incorectă a conținutului acestui site, din întreruperea serviciului sau din funcționarea software-ului deținut de terți.

SomNeo nu este responsabil pentru conținutul site-urilor conectate.

Condiții de vânzare

Vă invităm să citiți textul integral al condițiilor de vânzare.

Numele de utilizator și parola

În cazul în care pentru accesul la secțiunile rezervate ale site-ului vi se cere să alegeți un nume de utilizator și o parolă, va fi responsabilitatea dumneavoastră să păstrați confidențialitatea acestor date și să ne anunțați imediat despre utilizarea lor de către persoane neautorizate.

Cookie-uri

Pentru a analiza traficul de pe site în mod anonim și pentru a vă oferi conținut personalizat, este posibil ca serverul nostru să vă trimită fișiere de date mici numite „cookie-uri”. Dacă nu doriți să le primiți, le puteți dezactiva direct de pe browserul dvs. sau le puteți refuza din când în când, dacă ați optat pentru notificarea de către browser de fiecare dată când acesta îi detectează prezența.